vipu_tunnus_slogan.jpg 

Tukihaku päättyy Vipu-palvelussa 15.6.2016 klo 23.59.

Vipu on viljelijöiden verkkoasiointipalvelu. Vipu-palvelussa voit laatia sähköisen tukihakemuksen ja tarkastella oman maatilasi tukihakemustietoja ja karttakuvia. Voit selailla maatilasi tietoja ja hyödyntää karttatoimintoja myös tukihaun ulkopuolella.

Vipu-palvelun käyttöön tarvittavat oikeudet voit hakea oman kuntasi maaseututoimistosta lomakkeella 457. Kunnan maaseutuelinkeinoviranomainen neuvoo sinua tunnusten hakemisessa ja Vipu-palvelun käytössä sekä tukihakuun liittyvissä kysymyksissä.

Voit kirjautua Vipu-palveluun

  • henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla
  • mobiilivarmenteella
  • sähköisellä henkilökortilla eli HST-kortilla.

Vipu-palvelu toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -internetselaimilla. Käytä aina selaimen uusinta päivitystä tietosuojan ja ajantasaisten toimintojen takia. 

Vipuneuvojalta vinkkejä tukihakuun ​

Vipuneuvoja on työkalu, joka antaa tilakohtaisia yhteenvetotietoja ja sähköiseen tukihakuun liittyviä vinkkejä.

Vipuneuvojan toiminnot

  • Huomauttaa hakemuksessasi ilmenneistä puutteista ja virheistä.
  • Vipuneuvoja ei tee hakemukseen muutoksia, vaan voit itse tehdä ne tarvittaessa hakemukseen.
  • Antaa tilakohtaisia yhteenvetoja hakemistasi pinta-alatuista kasvilajeittain ja tukioikeuksista tuotantoaloittain.

Käytöntuki

Vipu-palvelun käyttöä ja sähköistä tukihakua koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä kuntasi yhteistoiminta-alueen sähköisen tukihaun asiantuntijaan. Yhteydenottolinkin löydät Vipu-palvelun oikeasta yläkulmasta. Voit valita, haluatko vastauksen kysymykseesi puhelimitse vai sähköpostitse.

Sähköisen tukihaun asiantuntijalta saat apua käyttöoikeuksiin, sovelluksen käyttämiseen sekä hakemusten täyttämiseen ja lähettämiseen sekä sovelluksen käyttämiseen liittyvissä ongelmissa.

 

Päivitetty 7.6.2016