Käyttöohjeet

Ohjeet 2018  

Kasvihuonetuotannon tuki

Eläinmääräilmoitus

Eläinten hyvinvointikorvaus  

Ohjeet 2017  

Peltomaan laatutesti

Ympäristökorvauksen syysilmoitukset 

Peruslohkomuutokset 

Päätukihaku

Valumavesien hallinta 

Kansallisten kotieläintukien ennakoiden haku  

 Kasvihuonetuotannon tuki ​  

Eläinten hyvinvointikorvaus 

Eläinmääräilmoitukset

Erityistapaukset    

Lukuohjeet ja tulostus  

 

Voit lukea ohjeita kaikilta päätelaitteilta näyttökoosta riippumatta. Taulukot, kaaviot ja kuvat suurentuvat, kun klikkaat niitä. Verkko-opas toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -internetselaimilla.  

Jos luet julkaisua tietokoneeltasi, voit siirtyä seuraaville sivuille näytön alareunan tai näppäimistön nuolinäppäimillä.  Avaamalla vasemmalta Sisällys-välilehden voit siirtyä suoraan haluamaasi lukuun klikkaamalla sitä. Kosketusnäytöllisellä päätelaitteella siirryt seuraavalle sivulle pyyhkäisemällä kuvaruutua oikealle tai vasemmalle.  

Vipu-palvelun tietoturvaohje  
Valtuuttaminen Vipu-palvelussa    

Vipu-palvelun tekniset suositukset  

 

Vipu-palvelu toimii selainten uusimmilla versioilla: Mozilla Firefox, Google Chrome ja Microsoft IE. IE:n versiolla 9 ja sitä vanhemmilla IE-selaimilla Vipu ei toimi.  

 

Palvelu toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä, joilla edellä mainitut selainversiot toimivat. Windows XP-käyttöjärjestelmän kanssa on käytettävä joko Firefox- tai Chrome-selaimia, koska käyttöjärjestelmään ei ole enää saatavissa toimivaa versiota IE-selaimesta. Windows XP -käyttöjärjestelmän käyttöä ei kuitenkaan enää suositella, koska sen ylläpito päättyi huhtikuussa 2014.   

 

Sovelluksen tiedostojen tulostusta varten tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelman.