17.06.2013

Maaseutuvirasto on mukana Seinäjoella järjestettävillä Farmari-messuilla. Maaseutuviraston löytää Seinäjoki Areenasta, osastolta A73. Lisäksi kaikki ovat tervetulleita tutustumaan keskustassa sijaitsevaan Mavi-taloon torstaina ja perjantaina kello 10-16.

Yhteisen "Luonnonvarat" -tunnuksen alle on kerännyt voimansa seitsemän hallinnonalaan kuuluvaa virastoa ja organisaatiota. Mavin ja maa- ja metsätalousministeriön lisäksi tilan jakavat Maanmittauslaitos, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ELY-keskukset, MTT sekä Riistakeskus ja Suomen metsästäjäliitto

Mavin osastolla on mahdollisuus tutustua sähköisiin asiointipalveluihin: kiinnostuneita opastetaan viljelijän Vipu-palvelun käytössä ja uusi hanke-, yritys- ja rakennetukien Hyrrä-tietojärjestelmä esitellään ensimmäistä kertaa. Osastolla kävijä saa arvokasta tietoa myös muun muassa maataloustuotteiden menekinedistämisestä ja siitä, millainen Mavi on työnantajana.

Farmari-maatalousnäyttely on avoinna 3.–6. heinäkuuta. Näyttelyalue levittäytyy Seinäjoen keskustan tuntumaan Areenan ja Urheilutalon ympäristöön.