29.6.2015

Maaseutuvirasto on mukana Farmari-messuilla Päivitä maaseutusi -teltassa. Teltassa on saman katon alla laaja kattaus maaseututoimijoita viranomaisista yrityksiin ja yhdistyksiin. Farmari-messut järjestetään 2.–4.7.2015 Pohjois-Karjalassa Joensuussa.

Päivitä maaseutusi -teltassa tutustuu paikallisiin yrityksiin ja yhdistystoimijoihin sekä pohjoiskarjalaisiin kyliin. Lisäksi teltasta löytyvät paikalliset Leader-ryhmät, Maaseutuverkostopalvelut, ELY-keskuksen toimijat työvoiman, maaseudun, kalastuksen ja ympäristön alalta sekä kuntien maaseutupalvelujen yhteistoiminta-alueet.

Mavin osastolla on asiantuntijoita vastaamassa uuden ohjelmakauden tukia koskeviin kysymyksiin. Hanke-, yritys- ja rakennetukien sähköinen asiointipalvelu Hyrrä esittäytyy ja paikan päällä voi perehtyä palvelun toimintaan. Osastolla kerrotaan myös ruokaketjutoimijoiden osaamista, kuluttajien vastuullisia valintoja sekä ruoan jäljitettävyyttä kehittävistä hankkeista.

Päivitä maaseutusi -teltta liittyy uuden maaseutuohjelman alkamiseen. Yhteisen teeman alla tuodaan esiin maaseutuohjelman tarjoamia mahdollisuuksia eri näkökulmista lapsiakaan unohtamatta. Lapset pääsevät polkutraktoriradalle, ja traktorit arvotaan messupäivien jälkeen kuskien kesken.

Löydät meidät Farmarin metsänäyttelyalueelta, messupaikka nro 502.

 

Lisätietoa Maaseutuvirastosta:
viestintäpäällikkö Jari Eloranta
0295 31 2445
etunimi.sukunimi(at)mavi.fi

Lisätietoa Farmarista: www.farmari.net