21.11.2013

Olemme uudistaneet mavi.fi-verkkosivustomme. Ulkoasultaan muuttuneena ja sisällöltään päivittyneenä sivusto avautui tänään torstaina 21. marraskuuta.

Verkkosivusto palvelee maatalouden ja maaseudun tukiasiakkaita ja tarjoaa tietoa Mavin toiminnasta. Sisällön suunnittelussa lähtökohtanamme on ollut, että kukin tiedontarvitsija löytäisi juuri itseään koskevat asiat mahdollisimman suoraan ja selkeästi.

Sivustolla on tiedon löytämistä palveleva navigaatio. Tuet ja palvelut, Oppaat ja lomakkeet, Maksut ja valvonta sekä Tietoa meistä -valikoihin on kohderyhmittäin jaoteltu tietoa tuista ja toiminnasta. Esimerkiksi viljelijää koskevat tuet ja palvelut on koottu yhteen. Valikoiden lisäksi tietoa voit etsiä tietoa tuista kohderyhmittäin jaoteltujen sivunavigaatioiden ja hakutoiminnon avulla.

Kunkin tukimuodon sivulle on koottu kattavasti kaikki tukeen liittyvä tieto, kuten hakeminen, oppaat, lomakkeet, lainsäädäntö ja yhteystiedot. Sähköiseen asiointiin ohjaavat linkit on koottu valikkoon, joka näkyy jokaisen sivun yläosassa.

Tukihallinnon asiakkaita palvelevien kuntien yhteistoiminta-alueiden (YTA), ELY-keskusten ja Leader-ryhmien yhteystiedoille on hakutoiminto. Valitsemalla valikosta oman asuinkuntasi saat näkyviin alueesi YTA-kunnan, ELY-keskuksen ja Leader-ryhmän yhteystiedot.

Tietoa Mavin hallinnoimista asioista on myös hallintokumppaneidemme sivustoilla: maa- ja metsätalousministeriö, ELY-keskukset, kuntien yhteistoiminta-alueet, Leader-ryhmät, maaseutuverkostoyksikkö, Elintarviketurvallisuusvirasto ja Ahvenanmaan maakunnan hallitus.


Lisätietoa:
Viestintäpäällikkö Jari Eloranta
040 714 5810
etunimi.sukunimi@mavi.fi
viestinta@mavi.fi