Hankkeiden painopisteinä ovat elintarvikeviennin koulutusohjelman toteuttaminen, vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin kehittäminen, viljan ja viljatuotteiden vientikäytäntöjen monipuolistaminen, laatu- ja jäljitettävyysjärjestelmien sekä tuottaja- ja toimiala-organisaatioiden kehittäminen.

Avustettavat hankkeet ovat valtakunnallisia, ja ne sisältävät tiedotusta, menekinedis-tämistä ja kehittämistoimenpiteitä.


Hankkeet 2017–2019

Alkutuotannon laatujärjestelmistä lisäarvoa maidon-, lihan- ja kananmunantuotantoketjulle: Eläinten terveys ETT ry

Toteutusaika: 1.1.2018–31.12.2019

Myönnetty avustus: 224 000 euroa


DELICIOATS-hanke: Kauratuotteiden kansainvälisen Some-sisältömarkkinoinnin mallin kehittäminen: Fennopromo Oy

Toteutusaika: 1.4.201830.9.2019

Myönnetty avustus: 158 400 euroa


Elintarvikeviennin osaaja: Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

Toteutusaika: 15.12.201731.12.2019

Myönnetty avustus: 421 117 euroa


Farmers Grain Export -hanke: Svenska lantbruksproducenternalförbund SLC rf

Toteutusaika: 1.1.201831.12.2019

Myönnetty avustus: 94 600 euroa


Kirkkautta pienpanimoiden laatutyöhön: Hämeen Ammattikorkeakoulu Oy

Toteutusaika: 1.1.201831.12.2019

Myönnetty avustus: 26 035 euroa


PROMO - Nimisuojatuotteiden monimediakampanja: Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

Toteutusaika: 1.1.2018–31.12.2019

Myönnetty avustus: 120 402 euroa


Tuottajaorganisaatioita luomusiemen- ja puutarhatuotantoon: Luomuliitto ry

Toteutusaika: 1.1.2018-30.6.2019

Myönnetty avustus: 29 994 euroa


Vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin yhteistoimintahanke: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry

Toteutusaika: 1.1.2018–31.12.2019

Myönnetty avustus: 257 417 euroa

 

Päivitetty 4.1.2018